Creare Site Web | Agentie de Marketing Online - Agentie de Publicitate - HumintPro.ro

Creare Site Web

Magazin Online

Web Design

În era digitală, majoritatea persoanelor interesate să cumpere bunuri sau servicii apelează la Internet pentru a le găsi. De aceea, orice afacere trebuie să fie reprezentată în mediul online de o imagine deosebită și un mesaj de succes.

Realizăm website-uri a căror structură și design sunt adaptate atât specificului fiecărei afaceri, cât și celor mai noi tehnologii și tendințe grafice. Lucrăm cu WordPress și alte platforme foarte cunoscute.

Creăm magazine online sigure, ușor de folosit pentru clienți și care pot fi administrate facil, dacă doriți să vindeți produse online.

Development & Design

Structura, designul și conținutul website-urilor noastre sunt adaptate la specificul fiecărei afaceri și se concentrează pe experiența utilizatorului în mediul online, adică posibilitatea acestuia de a găsi, accesa, analiza sau cumpăra produse și servicii cu ușurință. Sintagma “o imagine face cât 1000 de cuvinte” este foarte potrivită pentru ceea ce oferim, iar mesajele puternice și structura intuitivă sunt o contribuție importantă în formarea convingerii.

Responsive

Numărul utilizatorilor de telefoane mobile a ajuns la cifra de 5,1 miliarde la nivel global, iar cele mai multe persoane caută exclusiv de pe telefonul mobil produse și servicii pe Internet. Optimizăm website-ul dumneavoastră pentru toate dispozitivele mobile, nu doar pentru desktop și laptop, pentru a reține orice potențial client.

Conținut în română și engleză

Creăm conținut pentru website-uri și magazine online, atât în limba română, cât și în limba engleză. Dacă decideți să vă promovați afacerea pe piețe externe sau să atrageți clienți ori parteneri externi, crearea unor mesaje puternice în limba engleză (business standard) este foarte importantă, iar noi vă oferim și serviciul de copywriting bilingv.

Integrare în strategia de marketing digital și măsurarea performanței

Website-urile sau magazinele online create de noi sunt un mijloc foarte eficient de promovare a afacerilor, prin integrarea în cadrul unor strategii, împreună cu alte canale de marketing digital – analiza competiției, conținut standardizat, SEO, PPC, social media, local marketing, digitalizarea mijloacelor de comunicare cu clienții. Este foarte important ca website-urile și magazinele online să aibă implementate instrumente de analiză și măsurare a performanțelor sau conversiilor dorite, adică evidențierea numărului de potențiali clienți, email-urile, telefoanele sau mesajele pe care le primiți de la aceștia, interesul lor față de produsele și serviciile dumneavoastră.

Suport tehnic

Website-urile trebuie să fie mereu întreținute, adaptate sau modificate în funcție de evoluția afacerii dumneavoastră, pentru a vă putea promova eficient serviciile sau produsele. Noi vă oferim serviciul de mentenanță pentru website-urile și magazinele online pe care le creăm, pe toată perioada contractuală. De asemenea, ne asigurăm că prezența dumneavoastra în mediul online este sigură și protejată împotriva orcărui tip de amenințare cibernetică.