Promovare PPC | Agentie de Marketing Online - Agentie de Publicitate - HumintPro.ro

Campanii de Publicitate Online, PPC/Plată Per Click

Realizăm campanii de publicitate online adaptate resurselor și obiectivelor dumneavoastră, în mediile și ariile geografice țintă, la nivel local, național sau internațional.

Publicitatea online/PPC oferă superioritate produselor sau serviciilor dumneavoastră în motoarele de căutare ale Internet-ului și vizibilitate deosebită în rețelele de socializare. Folosim suita de campanii Google Ads, Facebook Ads, precum și alte platforme sau directoare relevante.

Lansarea campaniilor publicitare în mediul online trebuie realizată într-o manieră profesionistă. Fiecare platformă de publicitate solicită strategii variate pentru optimizarea raportului cost-eficiență, precum și reguli diferite pentru crearea campaniilor, dirijarea lor și monitorizarea rezultatelor.

Transformăm audiența reclamelor în portofoliu de clienți

Publicitatea online de tip PPC se plătește la rezultat, adică în momentul în care persoanele interesate de produsele sau serviciile dumneavoastră remarcă și accesează reclamele. Pentru a transforma audiența reclamelor în portofoliu de clienți, noi aigurăm documentarea și planificarea corectă a campaniilor publicitare, identificăm cuvintele cheie, stabilim scopurile, alocăm eficient bugetele și edităm textele și imaginile potrivite.

Instrument de promovare a afacerii cu impact sigur, atragerea rapidă a clienților

Cel mai bun raport cost-eficiență, conform bugetului și obiectivelor dumneavoastră de dezvoltare

Analiza și selectarea audienței potrivite și redirecționarea reclamelor către publicul interesat

Măsurarea performanțelor dorite, adaptarea strategiei și generarea de rapoarte privind eficiența

Conținut publicitar bilingv, în limbile română și engleză

Optimizarea reclamelor pentru toate dispozitivele de acces, desktop, laptop, telefoane mobile și tablete